Skip to main content
custom

45th Annual On Ice Seminar

Posted on June 9th, 2022

Group 1

8:50 am - 9:20 am (30min) Skating Technique Blue Rink
9:30 am - 10:00 am (30min) Spins Red Rink
10:30 am - 11:00 am (30min) Off Ice Warm Up Blue Rink Hallway
11:10 am - 12:00 pm (50min) Jumps Blue Rink
12:15 pm - 1:15 pm (60min) Lecture Lower Meeting Room
1:30 pm - 2:30 pm (60min) Conditioning ARC Conditioning Room
3:10 pm - 3:40 pm (30min) Artistic Blue Rink

Group 2

9:20 am - 9:50 am (30min) Skating Technique Blue Rink
10:00 am - 10:30 am (30min) Spins Red Rink
11:30 am - 12:00 pm (30min) Off Ice Warm Up Blue Rink Hallway
12:10 pm - 1:00 pm (50min) Jumps Blue Rink
1:15 pm - 2:15 pm (60min) Lecture Lower Meeting Room
2:30 pm - 3:30 pm (60min) Conditioning ARC Conditioning Room
3:40 pm - 4:10 pm (30min) Artistic Blue Rink

Open

3:50 pm - 4:50 pm (60min) Seminar Ticket Ice Red Rink

Skating Technique

8:50 am - 9:20 am (30min) Group 1 Blue Rink
9:20 am - 9:50 am (30min) Group 2 Blue Rink
— flood —

Spins

9:30 am - 10:00 am (30min) Group 1 Red Rink
10:00 am - 10:30 am (30min) Group 2 Red Rink
— flood —

Off Ice Warm Up

10:30 am - 11:00 am (30min) Group 1 Blue Rink Hallway
11:30 am - 12:00 pm (30min) Group 2 Blue Rink Hallway

Jumps

11:10 am - 12:00 pm (50min) Group 1 Blue Rink
— flood —
12:10 pm - 1:00 pm (50min) Group 2 Blue Rink
— flood —

Lecture

12:15 pm - 1:15 pm (60min) Group 1 Lower Meeting Room
1:15 pm - 2:15 pm (60min) Group 2 Lower Meeting Room

Conditioning

1:30 pm - 2:30 pm (60min) Group 1 ARC Conditioning Room
2:30 pm - 3:30 pm (60min) Group 2 ARC Conditioning Room

Artistic

3:10 pm - 3:40 pm (30min) Group 1 Blue Rink
3:40 pm - 4:10 pm (30min) Group 2 Blue Rink
— flood —

Seminar Ticket Ice

3:50 pm - 4:50 pm (60min) Open Red Rink
— flood —

Blue Rink

8:50 am - 9:20 am (30min) Group 1 Skating Technique
9:20 am - 9:50 am (30min) Group 2 Skating Technique
— flood —
11:10 am - 12:00 pm (50min) Group 1 Jumps
— flood —
12:10 pm - 1:00 pm (50min) Group 2 Jumps
— flood —
3:10 pm - 3:40 pm (30min) Group 1 Artistic
3:40 pm - 4:10 pm (30min) Group 2 Artistic
— flood —

Red Rink

9:30 am - 10:00 am (30min) Group 1 Spins
10:00 am - 10:30 am (30min) Group 2 Spins
— flood —
3:50 pm - 4:50 pm (60min) Open Seminar Ticket Ice
— flood —

Blue Rink Hallway

10:30 am - 11:00 am (30min) Group 1 Off Ice Warm Up
11:30 am - 12:00 pm (30min) Group 2 Off Ice Warm Up

Lower Meeting Room

12:15 pm - 1:15 pm (60min) Group 1 Lecture
1:15 pm - 2:15 pm (60min) Group 2 Lecture

ARC Conditioning Room

1:30 pm - 2:30 pm (60min) Group 1 Conditioning
2:30 pm - 3:30 pm (60min) Group 2 Conditioning

Have a question? We're here to help!

Contact Us
Kudos to Mariposa! While you continue to provide 'standard of excellence' your seminar encompassed a healthy and positive atmosphere. No matter the age, the home club location, it was all so heart warming to watch figure skaters on the ice working so hard.
— Gwen —