Skip to main content

Spring School 2022

Posted on March 2nd, 2022

Jr STARSkate Competitive

Monday
4:00 pm - 4:50 pm (50min) Session Blue Rink
5:00 pm - 5:30 pm (30min) Off Ice Upstairs Gym

Pre Canskate

Monday
6:00 pm - 6:50 pm (50min) Session Blue Rink
Thursday
6:00 pm - 6:50 pm (50min) Session Red Rink
Saturday
9:00 am - 9:50 am (50min) Session Blue Rink
Sunday
3:30 pm - 4:20 pm (50min) Session Blue Rink

Canskate

Monday
6:00 pm - 6:50 pm (50min) Session Blue Rink
Thursday
6:00 pm - 6:50 pm (50min) Session Red Rink
Saturday
9:00 am - 9:50 am (50min) Session Blue Rink
Sunday
3:30 pm - 4:20 pm (50min) Session Blue Rink

Intro to Synchro

Monday
4:30 pm - 5:30 pm (60min) Session Red Rink

STARskate 1-4

Tuesday
4:20 pm - 4:50 pm (30min) Off Ice Upstairs Gym
5:00 pm - 6:20 pm (80min) Session Red Rink
Thursday
5:50 pm - 6:20 pm (30min) Off Ice Upstairs Gym
6:30 pm - 7:50 pm (80min) Session Blue Rink

STARSkate 5-10

Tuesday
5:50 pm - 6:20 pm (30min) Off Ice Upstairs Gym
6:30 pm - 7:50 pm (80min) Session Red Rink
Thursday
4:20 pm - 4:50 pm (30min) Off Ice Upstairs Gym
5:00 pm - 6:20 pm (80min) Session Blue Rink

Sr Competitive

Wednesday
4:00 pm - 4:50 pm (50min) Session Blue Rink
5:00 pm - 5:30 pm (30min) Off Ice Upstairs Gym

Power Skating HL

Wednesday
6:00 pm - 6:50 pm (50min) Session Blue Rink

Power Skating REP

Wednesday
7:00 pm - 7:50 pm (50min) Session Blue Rink

Edge and Balance

Thursday
4:00 pm - 4:50 pm (50min) Session Blue Rink

Session

Monday
4:00 pm - 4:50 pm (50min) Jr STARSkate Competitive Blue Rink
— flood —
4:30 pm - 5:30 pm (60min) Intro to Synchro Red Rink
6:00 pm - 6:50 pm (50min) Pre Canskate Blue Rink
6:00 pm - 6:50 pm (50min) Canskate Blue Rink
Tuesday
5:00 pm - 6:20 pm (80min) STARskate 1-4 Red Rink
— flood —
6:30 pm - 7:50 pm (80min) STARSkate 5-10 Red Rink
— flood —
Wednesday
4:00 pm - 4:50 pm (50min) Sr Competitive Blue Rink
— flood —
6:00 pm - 6:50 pm (50min) Power Skating HL Blue Rink
— flood —
7:00 pm - 7:50 pm (50min) Power Skating REP Blue Rink
Thursday
4:00 pm - 4:50 pm (50min) Edge and Balance Blue Rink
— flood —
5:00 pm - 6:20 pm (80min) STARSkate 5-10 Blue Rink
— flood —
6:00 pm - 6:50 pm (50min) Pre Canskate Red Rink
— flood —
6:00 pm - 6:50 pm (50min) Canskate Red Rink
— flood —
6:30 pm - 7:50 pm (80min) STARskate 1-4 Blue Rink
— flood —
Saturday
9:00 am - 9:50 am (50min) Pre Canskate Blue Rink
— flood —
9:00 am - 9:50 am (50min) Canskate Blue Rink
— flood —
Sunday
3:30 pm - 4:20 pm (50min) Pre Canskate Blue Rink
— flood —
3:30 pm - 4:20 pm (50min) Canskate Blue Rink
— flood —

Off Ice

Monday
5:00 pm - 5:30 pm (30min) Jr STARSkate Competitive Upstairs Gym
Tuesday
4:20 pm - 4:50 pm (30min) STARskate 1-4 Upstairs Gym
5:50 pm - 6:20 pm (30min) STARSkate 5-10 Upstairs Gym
Wednesday
5:00 pm - 5:30 pm (30min) Sr Competitive Upstairs Gym
Thursday
4:20 pm - 4:50 pm (30min) STARSkate 5-10 Upstairs Gym
5:50 pm - 6:20 pm (30min) STARskate 1-4 Upstairs Gym

Blue Rink

Monday
4:00 pm - 4:50 pm (50min) Jr STARSkate Competitive Session
— flood —
6:00 pm - 6:50 pm (50min) Pre Canskate Session
6:00 pm - 6:50 pm (50min) Canskate Session
Wednesday
4:00 pm - 4:50 pm (50min) Sr Competitive Session
— flood —
6:00 pm - 6:50 pm (50min) Power Skating HL Session
— flood —
7:00 pm - 7:50 pm (50min) Power Skating REP Session
Thursday
4:00 pm - 4:50 pm (50min) Edge and Balance Session
— flood —
5:00 pm - 6:20 pm (80min) STARSkate 5-10 Session
— flood —
6:30 pm - 7:50 pm (80min) STARskate 1-4 Session
— flood —
Saturday
9:00 am - 9:50 am (50min) Pre Canskate Session
— flood —
9:00 am - 9:50 am (50min) Canskate Session
— flood —
Sunday
3:30 pm - 4:20 pm (50min) Pre Canskate Session
— flood —
3:30 pm - 4:20 pm (50min) Canskate Session
— flood —

Upstairs Gym

Monday
5:00 pm - 5:30 pm (30min) Jr STARSkate Competitive Off Ice
Tuesday
4:20 pm - 4:50 pm (30min) STARskate 1-4 Off Ice
5:50 pm - 6:20 pm (30min) STARSkate 5-10 Off Ice
Wednesday
5:00 pm - 5:30 pm (30min) Sr Competitive Off Ice
Thursday
4:20 pm - 4:50 pm (30min) STARSkate 5-10 Off Ice
5:50 pm - 6:20 pm (30min) STARskate 1-4 Off Ice

Red Rink

Monday
4:30 pm - 5:30 pm (60min) Intro to Synchro Session
Tuesday
5:00 pm - 6:20 pm (80min) STARskate 1-4 Session
— flood —
6:30 pm - 7:50 pm (80min) STARSkate 5-10 Session
— flood —
Thursday
6:00 pm - 6:50 pm (50min) Pre Canskate Session
— flood —
6:00 pm - 6:50 pm (50min) Canskate Session
— flood —

Have a question? We're here to help!

Contact Us
I have been bringing skaters to the Mariposa Seminar for 18 years. Every year is a fabulous experience for both my skaters as well as myself. It never ceases to amaze me how professional everyone is and how willing this team of coaches is to share information to both the skaters as well as the coaches at the seminar.
— Charleen Cameron, St. Margarets Bay Skating Club —