Skip to main content

Spring 2024

Last updated on February 29th, 2024

Bronze

Monday
4:00 pm - 5:20 pm (80min) Session Blue Rink
5:30 pm - 6:00 pm (30min) Off Ice Jumps Upstairs Gym
Wednesday
4:45 pm - 5:15 pm (30min) Off Ice Jumps ARC Conditioning Room
5:20 pm - 6:20 pm (60min) Session Blue Rink

Pre Canskate

Monday
5:30 pm - 6:20 pm (50min) Session Blue Rink
Thursday
5:20 pm - 6:05 pm (45min) Session Blue Rink
6:05 pm - 6:50 pm (45min) Session Blue Rink
Sunday
2:30 pm - 3:10 pm (40min) Session Blue Rink
3:10 pm - 3:50 pm (40min) Session Blue Rink

Canskate

Monday
5:30 pm - 6:20 pm (50min) Session Blue Rink
Thursday
5:20 pm - 6:05 pm (45min) Session Blue Rink
6:05 pm - 6:50 pm (45min) Session Blue Rink
Sunday
2:30 pm - 3:10 pm (40min) Session Blue Rink
3:10 pm - 3:50 pm (40min) Session Blue Rink

Power Skating HL

Monday
6:30 pm - 7:20 pm (50min) Session Blue Rink

Power Skating REP

Monday
7:30 pm - 8:20 pm (50min) Session Blue Rink

Edge and Balance

Tuesday
4:00 pm - 4:50 pm (50min) Session Blue Rink
Thursday
4:00 pm - 4:50 pm (50min) Session Red Rink

Gold

Tuesday
3:25 pm - 3:55 pm (30min) Off Ice Jumps ARC Conditioning Room
4:00 pm - 5:20 pm (80min) Session Red Rink
Wednesday
3:25 pm - 3:55 pm (30min) Off Ice Jumps Lower Meeting Room
4:00 pm - 5:20 pm (80min) Session Blue Rink
Thursday
4:00 pm - 5:20 pm (80min) Session Blue Rink
5:25 pm - 5:55 pm (30min) Off Ice Jumps ARC Conditioning Room

Silver

Tuesday
4:50 pm - 5:20 pm (30min) Off Ice Jumps ARC Conditioning Room
5:30 pm - 7:20 pm (110min) Session Red Rink
Thursday
4:00 pm - 5:20 pm (80min) Session Blue Rink
5:25 pm - 5:55 pm (30min) Off Ice Jumps ARC Conditioning Room

Session

Monday
4:00 pm - 5:20 pm (80min) Bronze Blue Rink
— flood —
5:30 pm - 6:20 pm (50min) Pre Canskate Blue Rink
— flood —
5:30 pm - 6:20 pm (50min) Canskate Blue Rink
— flood —
6:30 pm - 7:20 pm (50min) Power Skating HL Blue Rink
— flood —
7:30 pm - 8:20 pm (50min) Power Skating REP Blue Rink
— flood —
Tuesday
4:00 pm - 4:50 pm (50min) Edge and Balance Blue Rink
— flood —
4:00 pm - 5:20 pm (80min) Gold Red Rink
— flood —
5:30 pm - 7:20 pm (110min) Silver Red Rink
— flood —
Wednesday
4:00 pm - 5:20 pm (80min) Gold Blue Rink
— flood —
5:20 pm - 6:20 pm (60min) Bronze Blue Rink
— flood —
Thursday
4:00 pm - 4:50 pm (50min) Edge and Balance Red Rink
— flood —
4:00 pm - 5:20 pm (80min) Silver Blue Rink
— flood —
4:00 pm - 5:20 pm (80min) Gold Blue Rink
5:20 pm - 6:05 pm (45min) Pre Canskate Blue Rink
5:20 pm - 6:05 pm (45min) Canskate Blue Rink
6:05 pm - 6:50 pm (45min) Pre Canskate Blue Rink
6:05 pm - 6:50 pm (45min) Canskate Blue Rink
Sunday
2:30 pm - 3:10 pm (40min) Pre Canskate Blue Rink
2:30 pm - 3:10 pm (40min) Canskate Blue Rink
3:10 pm - 3:50 pm (40min) Pre Canskate Blue Rink
— flood —
3:10 pm - 3:50 pm (40min) Canskate Blue Rink
— flood —

Off Ice Jumps

Monday
5:30 pm - 6:00 pm (30min) Bronze Upstairs Gym
Tuesday
3:25 pm - 3:55 pm (30min) Gold ARC Conditioning Room
4:50 pm - 5:20 pm (30min) Silver ARC Conditioning Room
Wednesday
3:25 pm - 3:55 pm (30min) Gold Lower Meeting Room
4:45 pm - 5:15 pm (30min) Bronze ARC Conditioning Room
Thursday
5:25 pm - 5:55 pm (30min) Gold ARC Conditioning Room
5:25 pm - 5:55 pm (30min) Silver ARC Conditioning Room

*Additional fees apply

Blue Rink

Monday
4:00 pm - 5:20 pm (80min) Bronze Session
— flood —
5:30 pm - 6:20 pm (50min) Pre Canskate Session
— flood —
5:30 pm - 6:20 pm (50min) Canskate Session
— flood —
6:30 pm - 7:20 pm (50min) Power Skating HL Session
— flood —
7:30 pm - 8:20 pm (50min) Power Skating REP Session
— flood —
Tuesday
4:00 pm - 4:50 pm (50min) Edge and Balance Session
— flood —
Wednesday
4:00 pm - 5:20 pm (80min) Gold Session
— flood —
5:20 pm - 6:20 pm (60min) Bronze Session
— flood —
Thursday
4:00 pm - 5:20 pm (80min) Silver Session
— flood —
4:00 pm - 5:20 pm (80min) Gold Session
5:20 pm - 6:05 pm (45min) Pre Canskate Session
5:20 pm - 6:05 pm (45min) Canskate Session
6:05 pm - 6:50 pm (45min) Pre Canskate Session
6:05 pm - 6:50 pm (45min) Canskate Session
Sunday
2:30 pm - 3:10 pm (40min) Pre Canskate Session
2:30 pm - 3:10 pm (40min) Canskate Session
3:10 pm - 3:50 pm (40min) Pre Canskate Session
— flood —
3:10 pm - 3:50 pm (40min) Canskate Session
— flood —

Upstairs Gym

Monday
5:30 pm - 6:00 pm (30min) Bronze Off Ice Jumps

ARC Conditioning Room

Tuesday
3:25 pm - 3:55 pm (30min) Gold Off Ice Jumps
4:50 pm - 5:20 pm (30min) Silver Off Ice Jumps
Wednesday
4:45 pm - 5:15 pm (30min) Bronze Off Ice Jumps
Thursday
5:25 pm - 5:55 pm (30min) Gold Off Ice Jumps
5:25 pm - 5:55 pm (30min) Silver Off Ice Jumps

Red Rink

Tuesday
4:00 pm - 5:20 pm (80min) Gold Session
— flood —
5:30 pm - 7:20 pm (110min) Silver Session
— flood —
Thursday
4:00 pm - 4:50 pm (50min) Edge and Balance Session
— flood —

Lower Meeting Room

Wednesday
3:25 pm - 3:55 pm (30min) Gold Off Ice Jumps

Have a question? We're here to help!

Contact Us
Kudos to Mariposa! While you continue to provide 'standard of excellence' your seminar encompassed a healthy and positive atmosphere. No matter the age, the home club location, it was all so heart warming to watch figure skaters on the ice working so hard.
— Gwen —