Skip to main content

Fall School

Posted on July 17th, 2018

Monday
3:55 pm - 5:10 pm (75min) Blue Rink
5:20 pm - 5:35 pm (15min) Blue Rink Stroking
Tuesday
5:20 pm - 5:35 pm (15min) Red Rink Stroking
5:35 pm - 6:50 pm (75min) Red Rink
Wednesday
3:55 pm - 5:10 pm (75min) Blue Rink
5:20 pm - 5:35 pm (15min) Blue Rink Stroking
Thursday
5:20 pm - 5:35 pm (15min) Blue Rink Stroking
5:35 pm - 6:50 am (-645min) Blue Rink

Can Elite

Monday
4:10 pm - 5:10 pm (60min) Blue Rink
Tuesday
5:35 pm - 6:35 pm (60min) Red Rink
Thursday
5:35 pm - 6:35 pm (60min) Blue Rink

Monday
5:20 pm - 5:35 pm (15min) Blue Rink Stroking
5:35 pm - 6:50 pm (75min) Blue Rink
Tuesday
3:55 pm - 5:10 pm (75min) Red Rink
5:20 pm - 5:35 pm (15min) Red Rink Stroking
Wednesday
5:20 pm - 5:35 pm (15min) Blue Rink Stroking
5:35 pm - 6:50 pm (75min) Blue Rink
Thursday
3:55 pm - 5:10 pm (75min) Blue Rink

Power Skating HL

Monday
7:00 pm - 8:00 pm (60min) Blue Rink
Wednesday
7:00 pm - 7:50 pm (50min) Blue Rink

Canskate

Monday
6:00 pm - 6:50 pm (50min) Red Rink
Thursday
6:00 pm - 6:50 pm (50min) Red Rink
Saturday
9:00 am - 9:50 am (50min) Blue Rink

Pre Canskate

Monday
6:00 pm - 6:50 pm (50min) Red Rink
Thursday
6:00 pm - 6:50 pm (50min) Red Rink
Saturday
9:00 am - 9:50 am (50min) Blue Rink

Edge and Balance

Monday
4:00 pm - 4:50 pm (50min) Red Rink
Tuesday
4:00 pm - 4:50 pm (50min) Blue Rink
Thursday
4:00 pm - 4:50 pm (50min) Red Rink

Power Skating REP

Tuesday
7:00 pm - 7:50 pm (50min) Red Rink
Thursday
7:00 pm - 7:50 pm (50min) Blue Rink

Blue Rink

Monday
3:55 pm - 5:10 pm (75min)
4:10 pm - 5:10 pm (60min) Can Elite
— flood —
5:20 pm - 5:35 pm (15min) Stroking
5:20 pm - 5:35 pm (15min) Stroking
5:35 pm - 6:50 pm (75min)
— flood —
7:00 pm - 8:00 pm (60min) Power Skating HL
Tuesday
4:00 pm - 4:50 pm (50min) Edge and Balance
— flood —
Wednesday
3:55 pm - 5:10 pm (75min)
— flood —
5:20 pm - 5:35 pm (15min) Stroking
5:20 pm - 5:35 pm (15min) Stroking
5:35 pm - 6:50 pm (75min)
— flood —
7:00 pm - 7:50 pm (50min) Power Skating HL
— flood —
Thursday
3:55 pm - 5:10 pm (75min)
— flood —
5:20 pm - 5:35 pm (15min) Stroking
5:35 pm - 6:50 am (-645min)
— flood —
5:35 pm - 6:35 pm (60min) Can Elite
7:00 pm - 7:50 pm (50min) Power Skating REP
— flood —
Saturday
9:00 am - 9:50 am (50min) Canskate
— flood —
9:00 am - 9:50 am (50min) Pre Canskate

Red Rink (Red Rink)

Monday
4:00 pm - 4:50 pm (50min) Edge and Balance
— flood —
6:00 pm - 6:50 pm (50min) Canskate
6:00 pm - 6:50 pm (50min) Pre Canskate
Tuesday
3:55 pm - 5:10 pm (75min)
— flood —
5:20 pm - 5:35 pm (15min) Stroking
5:20 pm - 5:35 pm (15min) Stroking
5:35 pm - 6:35 pm (60min) Can Elite
5:35 pm - 6:50 pm (75min)
— flood —
7:00 pm - 7:50 pm (50min) Power Skating REP
— flood —
Thursday
4:00 pm - 4:50 pm (50min) Edge and Balance
— flood —
6:00 pm - 6:50 pm (50min) Canskate
— flood —
6:00 pm - 6:50 pm (50min) Pre Canskate
— flood —

Have a question? We're here to help!

Contact Us
I have been bringing skaters to the Mariposa Seminar for 18 years. Every year is a fabulous experience for both my skaters as well as myself. It never ceases to amaze me how professional everyone is and how willing this team of coaches is to share information to both the skaters as well as the coaches at the seminar.
— Charleen Cameron, St. Margarets Bay Skating Club —