Skip to main content
custom

Spring School 2020(tentative)

Last updated on February 10th, 2020

Pre Canskate

Saturday
9:00 am - 9:50 am (50min) Session East Bayfield Green
Sunday
9:00 am - 9:50 am (50min) Session Blue Rink
Monday
6:00 pm - 6:50 pm (50min) Session Red Rink

Canskate

Saturday
9:00 am - 9:50 am (50min) Session East Bayfield Green
Sunday
9:00 am - 9:50 am (50min) Session Blue Rink
Monday
6:00 pm - 6:50 pm (50min) Session Red Rink

Hockey Skills

Saturday
10:00 am - 10:50 am (50min) Session East Bayfield (March 28th at Holly Recreation Centre Rink #1)
Sunday
9:00 am - 9:50 am (50min) Session Blue Rink March 22nd- 8:30-9:20 am, March 29th 10-10:50 am

STARskate 1-4

Monday
3:30 pm - 3:45 pm (15min) Off Ice Jumps Blue Rink
3:55 pm - 5:35 pm (100min) Session Blue Rink
Tuesday
4:55 pm - 5:10 pm (15min) Off Ice Jumps Blue Rink
5:20 pm - 6:50 pm (90min) Session Blue Rink
Thursday
4:55 pm - 5:10 pm (15min) Off Ice Jumps Blue Rink
5:20 pm - 6:50 pm (90min) Session Blue Rink

STARSkate 5-10

Monday
4:55 pm - 5:10 pm (15min) Off Ice Jumps Blue Rink
5:20 pm - 6:50 pm (90min) Session Blue Rink
Tuesday
3:30 pm - 3:45 pm (15min) Off Ice Jumps Blue Rink
3:55 pm - 5:35 pm (100min) Session Blue Rink
Thursday
3:30 pm - 3:45 pm (15min) Off Ice Jumps Blue Rink
3:55 pm - 5:35 pm (100min) Session Blue Rink

Edge and Balance

Monday
5:00 pm - 5:50 pm (50min) Session Red Rink
Wednesday
5:00 pm - 5:50 pm (50min) Session Blue Rink

Power Skating

Monday
7:00 pm - 7:50 pm (50min) Session Blue Rink
Tuesday
7:00 pm - 7:50 pm (50min) Session Blue Rink
Thursday
7:00 pm - 7:50 pm (50min) Session Blue Rink

Group lesson for Members only

Wednesday
6:00 pm - 7:50 pm (110min) Session Blue Rink Synchro

Session

Saturday
9:00 am - 9:50 am (50min) Pre Canskate East Bayfield Green
9:00 am - 9:50 am (50min) Canskate East Bayfield Green
10:00 am - 10:50 am (50min) Hockey Skills East Bayfield (March 28th at Holly Recreation Centre Rink #1)
Sunday
9:00 am - 9:50 am (50min) Canskate Blue Rink
9:00 am - 9:50 am (50min) Pre Canskate Blue Rink
9:00 am - 9:50 am (50min) Hockey Skills Blue Rink March 22nd- 8:30-9:20 am, March 29th 10-10:50 am
Monday
3:55 pm - 5:35 pm (100min) STARskate 1-4 Blue Rink
5:00 pm - 5:50 pm (50min) Edge and Balance Red Rink
5:20 pm - 6:50 pm (90min) STARSkate 5-10 Blue Rink
6:00 pm - 6:50 pm (50min) Pre Canskate Red Rink
6:00 pm - 6:50 pm (50min) Canskate Red Rink
7:00 pm - 7:50 pm (50min) Power Skating Blue Rink
Tuesday
3:55 pm - 5:35 pm (100min) STARSkate 5-10 Blue Rink
5:20 pm - 6:50 pm (90min) STARskate 1-4 Blue Rink
7:00 pm - 7:50 pm (50min) Power Skating Blue Rink
Thursday
3:55 pm - 5:35 pm (100min) STARSkate 5-10 Blue Rink
5:20 pm - 6:50 pm (90min) STARskate 1-4 Blue Rink
7:00 pm - 7:50 pm (50min) Power Skating Blue Rink
Wednesday
5:00 pm - 5:50 pm (50min) Edge and Balance Blue Rink
6:00 pm - 7:50 pm (110min) Group lesson for Members only Blue Rink Synchro

Off Ice Jumps

Monday
3:30 pm - 3:45 pm (15min) STARskate 1-4 Blue Rink
4:55 pm - 5:10 pm (15min) STARSkate 5-10 Blue Rink
Tuesday
3:30 pm - 3:45 pm (15min) STARSkate 5-10 Blue Rink
4:55 pm - 5:10 pm (15min) STARskate 1-4 Blue Rink
Thursday
3:30 pm - 3:45 pm (15min) STARSkate 5-10 Blue Rink
4:55 pm - 5:10 pm (15min) STARskate 1-4 Blue Rink

*Additional fees apply

East Bayfield

Saturday
9:00 am - 9:50 am (50min) Pre Canskate Session Green
9:00 am - 9:50 am (50min) Canskate Session Green
10:00 am - 10:50 am (50min) Hockey Skills Session (March 28th at Holly Recreation Centre Rink #1)

Blue Rink

Sunday
9:00 am - 9:50 am (50min) Canskate Session
9:00 am - 9:50 am (50min) Pre Canskate Session
9:00 am - 9:50 am (50min) Hockey Skills Session March 22nd- 8:30-9:20 am, March 29th 10-10:50 am
Monday
3:30 pm - 3:45 pm (15min) STARskate 1-4 Off Ice Jumps
3:55 pm - 5:35 pm (100min) STARskate 1-4 Session
4:55 pm - 5:10 pm (15min) STARSkate 5-10 Off Ice Jumps
5:20 pm - 6:50 pm (90min) STARSkate 5-10 Session
7:00 pm - 7:50 pm (50min) Power Skating Session
Tuesday
3:30 pm - 3:45 pm (15min) STARSkate 5-10 Off Ice Jumps
3:55 pm - 5:35 pm (100min) STARSkate 5-10 Session
4:55 pm - 5:10 pm (15min) STARskate 1-4 Off Ice Jumps
5:20 pm - 6:50 pm (90min) STARskate 1-4 Session
7:00 pm - 7:50 pm (50min) Power Skating Session
Thursday
3:30 pm - 3:45 pm (15min) STARSkate 5-10 Off Ice Jumps
3:55 pm - 5:35 pm (100min) STARSkate 5-10 Session
4:55 pm - 5:10 pm (15min) STARskate 1-4 Off Ice Jumps
5:20 pm - 6:50 pm (90min) STARskate 1-4 Session
7:00 pm - 7:50 pm (50min) Power Skating Session
Wednesday
5:00 pm - 5:50 pm (50min) Edge and Balance Session
6:00 pm - 7:50 pm (110min) Group lesson for Members only Session Synchro

Red Rink

Monday
5:00 pm - 5:50 pm (50min) Edge and Balance Session
6:00 pm - 6:50 pm (50min) Pre Canskate Session
6:00 pm - 6:50 pm (50min) Canskate Session

Have a question? We're here to help!

Contact Us
I have been bringing skaters to the Mariposa Seminar for 18 years. Every year is a fabulous experience for both my skaters as well as myself. It never ceases to amaze me how professional everyone is and how willing this team of coaches is to share information to both the skaters as well as the coaches at the seminar.
— Charleen Cameron, St. Margarets Bay Skating Club —