Skip to main content

Summer School – Weeks 5, 6 & 7(*no skating Monday August 6th)

Last updated on August 1st, 2018

Comp Dance

Monday – Thursday
6:30 am - 7:50 am (80min) Blue Rink
11:45 am - 12:45 pm (60min) Conditioning (Mon/Wed only)
Tuesday & Thursday
11:30 am - 12:30 pm (60min) Ballet
Friday
6:30 am - 7:50 am (80min) Blue Rink

*Extra fees apply for Ballet and Off Ice Jumps

A Group

Monday – Thursday
8:00 am - 9:30 am (90min) Blue Rink (Group + Session + Group)
9:40 am - 10:40 am (60min) Conditioning
10:50 am - 11:35 am (45min) Blue Rink
Tuesday & Thursday
12:30 pm - 1:30 pm (60min) Ballet
Friday
9:25 am - 9:55 am (30min) Off Ice Jumps
10:05 am - 11:05 am (60min) Blue Rink
12:10 pm - 12:55 pm (45min) Blue Rink

*Additional fees apply for Ballet and Off Ice Jumps

C Group

Monday – Thursday
9:40 am - 10:40 am (60min) Blue Rink
11:45 am - 12:30 pm (45min) Blue Rink
1:25 pm - 2:10 pm (45min) Blue Rink (No Jump)
2:20 pm - 3:20 pm (60min) Conditioning
Tuesday & Thursday
8:25 am - 9:25 am (60min) Ballet
Friday
10:35 am - 11:05 am (30min) Off Ice Jumps
11:15 am - 12:00 pm (45min) Blue Rink
1:05 pm - 2:05 pm (60min) Blue Rink

*Additional fees apply for Ballet and Off Ice Jumps

B Group

Monday – Thursday
10:40 am - 11:40 am (60min) Conditioning
12:40 pm - 1:25 pm (45min) Blue Rink
2:20 pm - 3:20 pm (60min) Blue Rink
3:20 pm - 4:05 pm (45min) Blue Rink (No Jump)
Tuesday & Thursday
9:30 am - 10:30 am (60min) Ballet
Friday
7:20 am - 7:50 am (30min) Off Ice Jumps
8:00 am - 9:00 am (60min) Blue Rink
9:10 am - 9:55 am (45min) Blue Rink

*Additional fees apply for Ballet and Off Ice Jumps

E Group

Monday – Thursday
10:00 am - 11:00 am (60min) Holly Community Centre Conditioning
Tuesday & Thursday
9:15 am - 9:45 am (30min) Holly Community Centre Movement Class
11:20 am - 1:15 pm (115min) Holly Community Centre Skating Session
12:20 pm (45min) Holly Community Centre Group Stroking
Friday
10:00 am - 10:30 am (30min) Holly Community Centre Off Ice Jumps
10:50 am - 12:00 pm (70min) Holly Community Centre Skating Session

*Additional fees apply for Ballet and Off Ice Jumps

Blue Rink

Monday – Thursday
6:30 am - 7:50 am (80min) Comp Dance
— flood —
8:00 am - 9:30 am (90min) A Group (Group + Session + Group)
— flood —
9:40 am - 10:40 am (60min) C Group
— flood —
10:50 am - 11:35 am (45min) A Group
— flood —
11:45 am - 12:30 pm (45min) C Group
— flood —
12:40 pm - 1:25 pm (45min) B Group
1:25 pm - 2:10 pm (45min) C Group (No Jump)
— flood —
2:20 pm - 3:20 pm (60min) B Group
3:20 pm - 4:05 pm (45min) B Group (No Jump)
Friday
6:30 am - 7:50 am (80min) Comp Dance
— flood —
8:00 am - 9:00 am (60min) B Group
— flood —
9:10 am - 9:55 am (45min) B Group
— flood —
10:05 am - 11:05 am (60min) A Group
— flood —
11:15 am - 12:00 pm (45min) C Group
— flood —
12:10 pm - 12:55 pm (45min) A Group
— flood —
1:05 pm - 2:05 pm (60min) C Group

Conditioning (Upstairs Gym)

Monday – Thursday
9:40 am - 10:40 am (60min) A Group
10:40 am - 11:40 am (60min) B Group
11:45 am - 12:45 pm (60min) Comp Dance (Mon/Wed only)
2:20 pm - 3:20 pm (60min) C Group

Holly Community Centre

Monday – Thursday
10:00 am - 11:00 am (60min) E Group Conditioning
Tuesday & Thursday
9:15 am - 9:45 am (30min) E Group Movement Class
11:20 am - 1:15 pm (115min) E Group Skating Session
12:20 pm (45min) E Group Group Stroking
Friday
10:00 am - 10:30 am (30min) E Group Off Ice Jumps
— flood —
10:50 am - 12:00 pm (70min) E Group Skating Session

Ballet (Lower Meeting Room)

Tuesday & Thursday
8:25 am - 9:25 am (60min) C Group
9:30 am - 10:30 am (60min) B Group
11:30 am - 12:30 pm (60min) Comp Dance
12:30 pm - 1:30 pm (60min) A Group

*Additional fees apply

Off Ice Jumps (Upstairs Gym)

Friday
7:20 am - 7:50 am (30min) B Group
9:25 am - 9:55 am (30min) A Group
10:35 am - 11:05 am (30min) C Group

*Additional fees apply

Have a question? We're here to help!

Contact Us
I have been bringing skaters to the Mariposa Seminar for 18 years. Every year is a fabulous experience for both my skaters as well as myself. It never ceases to amaze me how professional everyone is and how willing this team of coaches is to share information to both the skaters as well as the coaches at the seminar.
— Charleen Cameron, St. Margarets Bay Skating Club —