Skip to main content

Seminar

Last updated on April 16th, 2019

Jennifer Robinson Group

Mariposa Annual Seminar Schedule
8:00 am - 8:30 am (30min) Stroking
9:00 am - 9:30 am (30min) Spins
9:50 am - 10:10 am (20min) Off Ice Warm Up
10:20 am - 11:10 am (50min) Jumps
11:10 am - 11:40 am (30min) Artistic
12:00 pm - 1:00 pm (60min) Off Ice
1:15 pm - 2:00 pm (45min) Lecture

Jeffrey Buttle Group

Mariposa Annual Seminar Schedule
8:00 am - 8:30 am (30min) Spins
8:30 am - 9:00 am (30min) Stroking
9:10 am - 10:10 am (60min) Off Ice
10:40 am - 11:10 am (30min) Artistic
11:50 am - 12:10 pm (20min) Off Ice Warm Up
12:20 pm - 1:10 pm (50min) Jumps
2:00 pm - 2:45 pm (45min) Lecture

Jeffrey Buttle Group

Brian Orser Group

Mariposa Annual Seminar Schedule
8:30 am - 9:00 am (30min) Spins
9:40 am - 10:10 am (30min) Stroking
10:10 am - 10:40 am (30min) Artistic
10:50 am - 11:10 am (20min) Off Ice Warm Up
11:20 am - 12:10 pm (50min) Jumps
12:20 pm - 1:05 pm (45min) Lecture
1:10 pm - 2:10 pm (60min) Off Ice

Elvis Stojko Group

Mariposa Annual Seminar Schedule
9:10 am - 9:40 am (30min) Stroking
9:40 am - 10:10 am (30min) Spins
10:30 am - 11:30 am (60min) Off Ice
11:50 am - 12:20 pm (30min) Artistic
12:40 pm - 1:10 pm (30min) Off Ice Warm Up
1:20 pm - 2:10 pm (50min) Jumps
2:45 pm - 3:30 pm (45min) Lecture

Mariposa Annual Seminar Schedule
2:40 pm - 3:40 pm (60min) Seminar Ticket Ice Monday-Thursday
3:50 pm - 4:50 pm (60min) Seminar Ticket Ice Monday-Thursday

Stroking (Blue Rink)

Mariposa Annual Seminar Schedule
8:00 am - 8:30 am (30min) Jennifer Robinson Group
8:30 am - 9:00 am (30min) Jeffrey Buttle Group
— flood —
9:10 am - 9:40 am (30min) Elvis Stojko Group
9:40 am - 10:10 am (30min) Brian Orser Group
— flood —

Spins (Red Rink)

Mariposa Annual Seminar Schedule
8:00 am - 8:30 am (30min) Jeffrey Buttle Group
8:30 am - 9:00 am (30min) Brian Orser Group
— flood —
9:00 am - 9:30 am (30min) Jennifer Robinson Group
9:40 am - 10:10 am (30min) Elvis Stojko Group

Off Ice (Upstairs)

Mariposa Annual Seminar Schedule
9:10 am - 10:10 am (60min) Jeffrey Buttle Group
10:30 am - 11:30 am (60min) Elvis Stojko Group
12:00 pm - 1:00 pm (60min) Jennifer Robinson Group
1:10 pm - 2:10 pm (60min) Brian Orser Group

Off Ice Warm Up (Blue Rink behind stands)

Mariposa Annual Seminar Schedule
9:50 am - 10:10 am (20min) Jennifer Robinson Group
10:50 am - 11:10 am (20min) Brian Orser Group
11:50 am - 12:10 pm (20min) Jeffrey Buttle Group
12:40 pm - 1:10 pm (30min) Elvis Stojko Group

Jumps (Blue Rink)

Mariposa Annual Seminar Schedule
10:20 am - 11:10 am (50min) Jennifer Robinson Group
— flood —
11:20 am - 12:10 pm (50min) Brian Orser Group
— flood —
12:20 pm - 1:10 pm (50min) Jeffrey Buttle Group
1:20 pm - 2:10 pm (50min) Elvis Stojko Group
— flood —

Artistic (Red Rink)

Mariposa Annual Seminar Schedule
10:10 am - 10:40 am (30min) Brian Orser Group
10:40 am - 11:10 am (30min) Jeffrey Buttle Group
11:10 am - 11:40 am (30min) Jennifer Robinson Group
11:50 am - 12:20 pm (30min) Elvis Stojko Group

Lecture (Lower Meeting Room)

Mariposa Annual Seminar Schedule
12:20 pm - 1:05 pm (45min) Brian Orser Group
1:15 pm - 2:00 pm (45min) Jennifer Robinson Group
2:00 pm - 2:45 pm (45min) Jeffrey Buttle Group
2:45 pm - 3:30 pm (45min) Elvis Stojko Group

Seminar Ticket Ice (Red Rink)

Mariposa Annual Seminar Schedule
2:40 pm - 3:40 pm (60min) Monday-Thursday
— flood —
3:50 pm - 4:50 pm (60min) Monday-Thursday

Have a question? We're here to help!

Contact Us
Kudos to Mariposa! While you continue to provide 'standard of excellence' your seminar encompassed a healthy and positive atmosphere. No matter the age, the home club location, it was all so heart warming to watch figure skaters on the ice working so hard.
— Gwen —