Skip to main content
custom

Octoberfest Ice October 17 Holly Community Centre & October 18 East Bayfield Community Centre, 2019

Posted on September 17th, 2019

Open

Thursday October 17- Holly Community Centre, Friday October 18- East Bayfield Community Centre
7:45 am - 8:45 am (60min) Session
8:55 am - 9:45 am (50min) Session
9:55 am - 10:45 am (50min) Session
10:55 am - 11:45 am (50min) Session
11:55 am - 12:55 pm (60min) Session

Session

Thursday October 17- Holly Community Centre, Friday October 18- East Bayfield Community Centre
7:45 am - 8:45 am (60min) Open
— flood —
8:55 am - 9:45 am (50min) Open
— flood —
9:55 am - 10:45 am (50min) Open
— flood —
10:55 am - 11:45 am (50min) Open
— flood —
11:55 am - 12:55 pm (60min) Open
— flood —

Have a question? We're here to help!

Contact Us
I have been bringing skaters to the Mariposa Seminar for 18 years. Every year is a fabulous experience for both my skaters as well as myself. It never ceases to amaze me how professional everyone is and how willing this team of coaches is to share information to both the skaters as well as the coaches at the seminar.
— Charleen Cameron, St. Margarets Bay Skating Club —