Skip to main content
custom

Fall School 2020

Posted on September 10th, 2020

Edge and Balance

Tuesday
4:00 pm - 4:50 pm (50min) Group Lesson Blue Rink
Thursday
4:00 pm - 4:50 pm (50min) Group Lesson Blue Rink

STARskate 1-4

Tuesday
4:25 pm - 4:45 pm (20min) Off Ice Jumps Upstairs Gym
5:00 pm - 6:20 pm (80min) Session Blue Rink
Thursday
4:25 pm - 4:45 pm (20min) Off Ice Jumps Upstairs Gym
5:00 pm - 6:20 am (-640min) Session Blue Rink

STARSkate 5-10

Tuesday
5:45 pm - 6:15 pm (30min) Off Ice Jumps Upstairs Gym
6:30 pm - 7:50 pm (80min) Session Blue Rink
Thursday
5:45 pm - 6:15 pm (30min) Off Ice Jumps Upstairs Gym
6:30 pm - 7:50 pm (80min) Session Blue Rink

Skating Skills

Wednesday
4:00 pm - 4:50 pm (50min) Group Lesson Blue Rink

Power Skating REP

Wednesday
6:00 pm - 6:50 pm (50min) Group Lesson Blue Rink
Monday
7:00 pm - 7:50 pm (50min) Group Lesson Blue Rink

Group Lesson

Tuesday
4:00 pm - 4:50 pm (50min) Edge and Balance Blue Rink
— flood —
Wednesday
4:00 pm - 4:50 pm (50min) Skating Skills Blue Rink
6:00 pm - 6:50 pm (50min) Power Skating REP Blue Rink
— flood —
Thursday
4:00 pm - 4:50 pm (50min) Edge and Balance Blue Rink
— flood —
Monday
7:00 pm - 7:50 pm (50min) Power Skating REP Blue Rink
— flood —

Off Ice Jumps

Tuesday
4:25 pm - 4:45 pm (20min) STARskate 1-4 Upstairs Gym
5:45 pm - 6:15 pm (30min) STARSkate 5-10 Upstairs Gym
— flood —
Thursday
4:25 pm - 4:45 pm (20min) STARskate 1-4 Upstairs Gym
5:45 pm - 6:15 pm (30min) STARSkate 5-10 Upstairs Gym
— flood —

*Additional fees apply

Session

Tuesday
5:00 pm - 6:20 pm (80min) STARskate 1-4 Blue Rink
— flood —
6:30 pm - 7:50 pm (80min) STARSkate 5-10 Blue Rink
Thursday
5:00 pm - 6:20 am (-640min) STARskate 1-4 Blue Rink
— flood —
6:30 pm - 7:50 pm (80min) STARSkate 5-10 Blue Rink
— flood —

Have a question? We're here to help!

Contact Us
I have been bringing skaters to the Mariposa Seminar for 18 years. Every year is a fabulous experience for both my skaters as well as myself. It never ceases to amaze me how professional everyone is and how willing this team of coaches is to share information to both the skaters as well as the coaches at the seminar.
— Charleen Cameron, St. Margarets Bay Skating Club —