Skip to main content
custom

Canada Day Schedule

Posted on March 17th, 2020

Comp Dance

July 1st, 2020
12:00 am - 7:35 am (455min) Session Blue Rink
7:55 am - 9:10 am (75min) Session Red Rink

*Extra fees apply for Ballet and Off Ice Jumps

B Group

July 1st, 2020
7:45 am - 8:30 am (45min) Session Blue Rink
9:20 am - 10:20 am (60min) Session Red Rink
10:45 am - 11:30 am (45min) Conditioning Upstairs Gym

A Group

July 1st, 2020
6:45 am - 7:45 am (60min) Session Red Rink
8:40 am - 9:25 am (45min) Session Blue Rink
10:00 am - 10:45 am (45min) Conditioning Upstairs Gym

C Group

July 1st, 2020
9:35 am - 10:35 am (60min) Session Blue Rink
10:45 am - 11:30 am (45min) Session Blue Rink
11:40 am - 12:25 pm (45min) Conditioning Upstairs Gym

D Group

July 1st, 2020
9:15 am - 10:00 am (45min) Conditioning Upstairs Gym
11:40 am - 12:25 pm (45min) Session Blue Rink

Session

July 1st, 2020
12:00 am - 7:35 am (455min) Comp Dance Blue Rink
— flood —
6:45 am - 7:45 am (60min) A Group Red Rink
— flood —
7:45 am - 8:30 am (45min) B Group Blue Rink
— flood —
7:55 am - 9:10 am (75min) Comp Dance Red Rink
— flood —
8:40 am - 9:25 am (45min) A Group Blue Rink
— flood —
9:20 am - 10:20 am (60min) B Group Red Rink
— flood —
9:35 am - 10:35 am (60min) C Group Blue Rink
— flood —
10:45 am - 11:30 am (45min) C Group Blue Rink
— flood —
11:40 am - 12:25 pm (45min) D Group Blue Rink
— flood —

Conditioning

July 1st, 2020
9:15 am - 10:00 am (45min) D Group Upstairs Gym
10:00 am - 10:45 am (45min) A Group Upstairs Gym
10:45 am - 11:30 am (45min) B Group Upstairs Gym
11:40 am - 12:25 pm (45min) C Group Upstairs Gym

Blue Rink

July 1st, 2020
12:00 am - 7:35 am (455min) Comp Dance Session
— flood —
7:45 am - 8:30 am (45min) B Group Session
— flood —
8:40 am - 9:25 am (45min) A Group Session
— flood —
9:35 am - 10:35 am (60min) C Group Session
— flood —
10:45 am - 11:30 am (45min) C Group Session
— flood —
11:40 am - 12:25 pm (45min) D Group Session
— flood —

Red Rink

July 1st, 2020
6:45 am - 7:45 am (60min) A Group Session
— flood —
7:55 am - 9:10 am (75min) Comp Dance Session
— flood —
9:20 am - 10:20 am (60min) B Group Session
— flood —

Upstairs Gym

July 1st, 2020
9:15 am - 10:00 am (45min) D Group Conditioning
10:00 am - 10:45 am (45min) A Group Conditioning
10:45 am - 11:30 am (45min) B Group Conditioning
11:40 am - 12:25 pm (45min) C Group Conditioning

Have a question? We're here to help!

Contact Us
Over the past 2 years our hockey team has participated in Mariposa’s skating program as part of our team development. I have observed immediate and long term results from each of our players edges, agility and Transitions. The results have been remarkable and as a coach I firmly believe in the skill of skating as critical foundation to any player. We will continue to invest our teams development money with Mariposa now and in the future. Mariposa’s staff is world class and nothing compares to the Team Edge and Balance Program! Shawn Bovair Head Coach Barrie Minor Hockey Minor Atom AA Shawn Bovair Police Constable #7473 Operational Support Division - Crime Prevention Unit
— Shawn Bovair —